pages baru

Tuesday, 24 April 2012

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK



icumm join segmen yg sangat serius ni ^^
sbb segmen ni kita kena betul2 serius dan komited utk follow blik blog org lain
dan satu lagi

kita kira berjanji utk follow blik sume orang
kalu ada 1000 org join dan 1000 orang fllow kita
kita kena follow 1000 orang tu balik
COOL Kan?? ^^
Rasa terbeban?? tak lah kan?
jadi kalau nak join klik SINI Sini TAW

Jadi icumm nak tag la kepada

P/s: sempena korang nak berblogwalking sini nanti..icumm nak bagi satu teka teki
Ayah Ali Ada 5 Orang Anak iaitu Lala, Lili, Lulu, Lelo jadi siapakah nama anaknya yang Ke-5???
jwab jawab ^^

62 comments:

amercorner.blogspot.com said...

Salam singgah.
Amer blogwalking disini.
Amer follow blog ini. (kan serious follow back) :D

anda memahami segment ini . Segment ini membantu meningkatkan traffic dan juga follower blog ini (ayat skema)

teka teki .jadi anak nya yang ke lima tu namanya ya ali baba , sebab ape , tanye orang lain :D

Apapun2 thanks sudi join.
Good Luck dalam mencari follower dan rakan blogger baru.

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , kita dh follow awk . Serius Follow Back
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Miss Star said...

Dr segmen yg same..Follow u..jgn lupe follow sy blik tau..:D

http://frinesfunky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

salam kenal.. sy follow, dari segmen yg sama! serious follow back ya. :)

AkmaDanira said...

Saya SERIOUS FOLLOW awak.
Awak? :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

teka teki : Lali ;p

lyana kamal said...

singgah sini dari segmen sama :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said...

seyra singgah sini ya:)

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dinisamsuri said...

singgah dari segmen yg sama
dini follow cni :)

http://nurdinihusnina.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

icumm said...

Terima kasih semua...icumm dah follow semua2 yg ada dekat atas ni ^^

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

done follow..dri segmen yg same..follower ke 125

AlyNn NyzAa said...

serius ni follow awk..awk lak? :D
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama
Wanieys follow sini =.=
Awk serious follow back keyh^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

done follow blog awak...

✿ Nani ツღ said...

eh..nani mmg dah follow sini la...hehe ^^

Farra said...

singgah follow sini

>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,Done follow u dear.
Singgah dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Syamimi said...

Mimi here, serious dah follow awak :D

http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

CIK YUYU said...

jawapan ali !

dan saya dah follow awak...

http://cmasayu.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nizam Erul said...

singgah sini smbil follow

http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously already follow kan? ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol said...

datang follow blik... ahaks..

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

cik masayu said...

dah follow awak balik... heee

fuzore said...

dah follow.. :D

Myza Mubean said...

dtg sini untuk bw dan follow :)

http://diariesaya.blogspot.com/

Michelle Hopell said...

hye dear Cik pepatung :)

datang membalas kunjungan~
do kept in touch with me ..
follow ....

Munirah Ezzaty said...

dari segmen yg sama

done follow u balik

hawa said...

#155 . done follow back :) dari segmen yg sama ^^


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Cik Farhana said...

Jawapan teka-teki ofcosz la Ali..uhuhu thanks for following me dear:) follow sini jugak..keepIntouch always key^^,

Hazirah said...

Hey, saya Hazirah dari segmen yang sama, thansk kerana follow saya, saya dah follow back. Kan serius follow back :D

arissa. (not the real name) said...

done follow ! XD

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

dh follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Cik Emma said...

nice blog.. follow :)

http://cik-emma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

*NurSyahieraDahhari* said...

alhamdulillah. serious Syiera dah folloe sini. 174 :)
serious follow back ok --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
happy blogging :D

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg bls kunjungan...
dr segmen yg sme...
iema da lme da follow sini...
x pasan...
huhu ^^

Killa said...

serious dh follow awk balik..slm prknln..

eyda lha ♥ said...

serius da follow balek:)

Cik Syiera said...

salam..
serious follow balik..

Si Cadburry said...

Hye cik pepatung :) Nice blog serious Im done follow yours

Moon said...

Sudah singgah :D Follow serius...

Jawapan teka teki.. huhu nape anak yang keempat bukan nama lolo? Err kalau nama anak keempat boleh melencong jadi lelo... moon jawab anak kelima lego la :P Salam kenal

SHAHZEE said...

hai icum..thankz follow blog sy..done follow u back:)
salam perkenalan

teka teki 2 penah dengar tapi lupa lak jawpnnya hehehehe

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..lama sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

ahmad zikron said...

done follow, follow me back

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

chipalicious said...

hi thx follow me .
follow u back :)

http://bemysite.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back.html

Stereo said...

DONE FOLLOW BACK !!

deqjamucuxx said...

195 . done foloowing u back :)

shar90 said...

dah follow gak xD

사유리 하나 (SH) said...

Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com

@

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

ENRECCA :) said...

singgah dan follow blog ini dari segmen yang sama :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :)

Xo- Enrecca :) :)

chentaa said...

dari segmen SERIUS yang sama.. done clicking button FOLLOW on ur blog.. CLICK chentaa jugax
http://thea-cintajarimanis.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

aien said...

dari segmen yg sama,done follow u
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

hye icumm :D

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

Amalina said...

Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com

Hitam Keris Emas said...

hi...!
nak join segmen dah lambat,
tapi since awak blogger yang sporting
saya follow blog awak :D

jangan lupa follow balik..!

http://dengarisaya.blogspot.com