pages baru

Tuesday, 29 October 2013

Senarai Peserta Terkini SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST


Semua ni senarai terkini yang join SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST
Jadi selamat Berblogwalking dan follow Mengfollow
terima kasih icumm ucapkan sebab korang rajin join... ^^y


1.http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
2. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
3. http://blogashalya.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
4. http://jm-ga.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
5. http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
6. http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
7. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
8. http://www.aimisyahirah.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
9. http://belladsecret.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
10. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
11. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist-by.html
12. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
13. http://afifahwan.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
14. http://asma-sah.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
15. http://rayhaqueseira.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
16. http://talkdramalove.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
17. http://bdox-crazy.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
18. http://wardah-aljannah.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
19. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
20. http://meyrahumeyrah.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
21. http://missikushi.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
22. http://belogcapnutella.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
23. http://syahidahfadilah.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
24. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
25. http://www.mizisempoi.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
26. http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
27. http://ezelovesse7en.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
28. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
29. http://mamanurins.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
30. http://datinirawmk.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
31. http://nutrientlife.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
32. http://edaeri.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
33. http://areinazlan.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
34. http://shapurpleungu.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
35. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
36. http://friendneverend-98.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
37. http://irazirfanblog.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist_30.html
38. http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
39. http://azida-littlestory.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
40. http://blogajnetwork.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
41. http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
42. http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
43. http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist-by.html
44. http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
45. http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
46. http://www.epilogmizsayuri.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
47. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
48. http://hati-tidaklagiberbisik.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
49. http://pening-pala.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
50. http://misshunymadu.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
51. http://sweetsouryaya.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist.html
52. http://azahairi.com/2013/11/segmen-follow-mengfollow-bloglist/


SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST



Sempena hari selasa ni...icumm rasa nak buat segmen
ni kali kedua icumm buat segmen...harap mendapat sambutan
Jemput jemput join semua...mudah je

1. Follow blog icumm ni...icumm akan follow balik..dah nama segmen pon follow menfollow ^^
2. Copy banner dan buat entry SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST
*linkkan ke entry ni*
3.Comment dekat bawah entry icumm ni
4. Dah siap~~~

Icumm akan buat senarai untuk korang blogwalking nanti
boleh la tengok-tengok blog orang dan follow mengfollow

Semua yang join ni icumm akan letak semuanya jadi bloglist icumm
selalunya sekali icumm letak sampai 3bulan..hehe


Jadi mari mari kita menambahkan kenalan bloggers...baca cerita orang..tambah ilmu
Ps: JOIN JGN TAK JOIN



Monday, 28 October 2013

Cadangan Warna Tema Perkahwinan

Assalamualaikum B2B

Icumm kali ni nak cerita serba sedikit tema-tema warna yang sesuai untuk wedding korang
icum berani buat entry sebab banyak buat survey itu ini
banyak icum tengok pages photographer warna apa yang menyerlah bila tangkap gambar

Ni antara contoh-contoh warna yang kerap digunakan oleh pengantin pengantin zaman 2013 ni
warna pastel paling mendapat permintaan ramai korang
sebab apa warna pastel ni dia lembut je...kalau masuk dalam gambar pon cantik je

tema icum kawen salah satu ada dalam ni...lepas kawen baru boleh reveal...
tak suprise la bagitahu awal-awal...hihi














Cuba cari dekat pak google wedding Theme colour 2013
lagi banyak pilihan...icumm hanya tunjuk sikit je ni

tapai zaman sekarang ni...orang melayu pon semua buat gaya english style...dari pelamin sampai warna tema
sebab memang cantik kan..hehe

P/s: Selamat memilih 

Tuesday, 8 October 2013

Muzium Yang Tipu Mata

Assalamulaikum uolss

Dah lama betol icum tak hupdate belog ni
sibuk buat thesis la sangat...padahal sibuk balik rumah sebab kat UKM ni tak ada air..hehe
entry icum kali ni nak cerita icum pegi jalan-jalan masuk muzium
haha...rajin pulak nak masuk muzium ni..padahal dengar muzium je
*tangan ke dada mata ke atas* Malas

Tapi kali ini dengan rela hati icumm nak pegi
nama muzium ni Trick Art Museum dekat ICT
masuk muzium ni silalah sediakan kamera yang penuh dengan bateri
Muzium ni adalah muzium lukisan-lukisan 3D yang giler memang nampak real
nak masuk RM10...dah naik harga dulu lima hinggit je
*sebab minyak naik 2kupang kot..hehe

Tak percaya tahap 3D dia cer tengok gambar-gambar icum ni


lukisan pertama icum tertipu lukisan cermin ni la
masuk-masuk terus nampak cermin ni kata kat kawan-kawan
tengok cermin ni kita tengok tak nampak muka kita...pandai giler orang tu buat

sekali rupanya tengah tu berlubang...bukan cermin pon...tertipu..hehe















serius nak amik gambar kat sini yang paling penting mimik muka
bukan kecantikan kefotogenikkan anda
jadi jangan risau kalau muka tak cantik...yang penting gaya tu kena ada







ni lukisan last sekali dalam tu
bye bye ^^