pages baru

Tuesday, 8 October 2013

Muzium Yang Tipu Mata

Assalamulaikum uolss

Dah lama betol icum tak hupdate belog ni
sibuk buat thesis la sangat...padahal sibuk balik rumah sebab kat UKM ni tak ada air..hehe
entry icum kali ni nak cerita icum pegi jalan-jalan masuk muzium
haha...rajin pulak nak masuk muzium ni..padahal dengar muzium je
*tangan ke dada mata ke atas* Malas

Tapi kali ini dengan rela hati icumm nak pegi
nama muzium ni Trick Art Museum dekat ICT
masuk muzium ni silalah sediakan kamera yang penuh dengan bateri
Muzium ni adalah muzium lukisan-lukisan 3D yang giler memang nampak real
nak masuk RM10...dah naik harga dulu lima hinggit je
*sebab minyak naik 2kupang kot..hehe

Tak percaya tahap 3D dia cer tengok gambar-gambar icum ni


lukisan pertama icum tertipu lukisan cermin ni la
masuk-masuk terus nampak cermin ni kata kat kawan-kawan
tengok cermin ni kita tengok tak nampak muka kita...pandai giler orang tu buat

sekali rupanya tengah tu berlubang...bukan cermin pon...tertipu..hehe















serius nak amik gambar kat sini yang paling penting mimik muka
bukan kecantikan kefotogenikkan anda
jadi jangan risau kalau muka tak cantik...yang penting gaya tu kena ada







ni lukisan last sekali dalam tu
bye bye ^^




3 comments:

nurul hidayah said...

WOW ! bestnya , unik ! teringin pulak nak p sana .

arein azlan said...

Syok la!!!ble la dpt g sne..tringn sgt2..

icumm said...

Memang best..kalau nak lagi best jangan pegi hujung minggu...pegi wktu bkerja orang tak ramai...jadi memang kita banyak peluang nak ambil gambar posing mcm mne pon..hehe