pages baru

Tuesday, 10 December 2013

How i Plan to Spend my Life With You

Assalamualaikum uolsss

Aww...cute sangat icum jumpa gambar ni
terus nak uplod kat blog

mula2 kenal pastu grad sama-sama (tapi icum, dia grad dulu la)..hehe
Kawen pastu ada anak pastu lagi anak besar masuk U
pastu kekal bahagia sampai tua
Sweett sangat....





Semoga perancangan Allah lebih baik dengan apa yang pelukis ni lukis
Sebab kita hanya merancang Allah yang menentukan

Tapi icum macam tak sama dah...icum kawen dulu baru grad
InsyaAllah
itu la sape suh gatei sangat nak kawen awal kan...hehe
tapi tak ada la awal sangat 22 kira okei la tu

Tema untuk post kali ni kartun orang ni lukis cute miut
itu je.
^^y






Monday, 9 December 2013

Harga Pakej Bridal di Temerloh, Jengka, Jerantut

Assalamualaikum uollss

Ingat tak dulu...ingat tak?
icum ada buat entry pasal bridal dekat area Temerloh, Jengka, Jerantut
kalau tak ingat nak klik link ni..bagi ingat sikit

Bridal Area Temerloh, jengka, Jerantut

Dalam entry lepas ni icum ada kata nak kongsikan harga pakej-pakej yang bridal-bridal ni tawarkan
untuk menunaikan janji-janji yang dituntut oleh bakal-bakal pengantin
icum persembahkan khas untuk korang...hehe..
Tak semua la ada tapi baik ada daripada tak ada kan
icum print screen je conversation icum dengan bridal tu
harap paham la ye
nak taip semula copy paste...penat la...hehe

Butik Ckin Anggun Collections

Butik Gubah Sanding



.......................................................................................................................................................
Hanis Huzaini Bridal







...........................................................................................................................................
Butik ratu Sehari




................................................................................................................................................

Butik Tradisi







Itu la saje pakej-pakej yang icum dapat tangkap
kalau nak yang lain boleh la tanya sendiri ye
Pakej kawen sekarang semua ribu riban...tak ada macam zaman dulu
kalau 2K boleh dapat semua photographer, khemah, pelamin,baju, baju tukar-tukar lagi

harap dapt membantu korang semua :)



Sibuk Melampau

Assalamualaikum uolss

Sebelum icum nak mulakan entry nak lap peluh dulu *fuh fuh fuh
Sejak masuk final sem ni memang icum sibuk melampau teramat sangat
susah nak cakap sibuk macam mana
sibuk lah sangat
tapi bukan buat-buat sibuk ye...
Sibuk FYP, wedding Preparations, Seminar itu, report ini, refleksi sinun

First sekali tahap kesibukan nak siapkan FYP
kalau adik-adik yang tak tahu apa tu FYP ..FYP tu stands for Final Year Project
Project la sangat kan...padahal asyik kena reject je
Tajuk FYP icum ni pon kali yang ketiga baru la diterima
ni pon tinggal satu bulan je lagi nak siapkan...Waaaaa~~~ *nangis tak berlagu
Kalau korang nak taw...walaupun tak nak tahu kena tahu jugak
icum punya project berkaitan dengan kaitan personaliti dengan tahap stres seseorang
Jadi korang ni Type A ke Type B ke kena la jalani satu audit ni
Panjang pulak nak cerita kat sini...sape yang nak try boleh email dekat icum...nanti icum hantar audit tu..hehe

Kesibukan yang kedua adalah Wedding Preparations 
Prepare la sangat kan..padahal tang tu jugak la
Alhamdulillah yang penting-penting icum dah setelkan
macam ofkos kursus kawen, cek darah, Borang nikah belom lagi...Waaaaa~~~
Booking pelamin, baju, photographer, beli hantaran, nak hias hantaran, doorgift
bab booking baju pengantin paling icum suka...ye la pakai baju pengantin berangan berangan...hihi
Harap lepas habis exam icum kena kerahkan jiwa raga, tenaga untuk siapkan semua preparations untuk kawen ni....hoho

Kesibukan yang ketiga adalah Final Exam
takotnyer icum...sebab icum tak prepare ape ape pon
nak mengharapkan masa study week tu je la
adoii doiiii
May Allah Ease Everything...Aminn

Nah salam sayang sikit dari Final Student, Bakal Pengantin...hihi