pages baru

Tuesday, 10 September 2013

Butik Pengantin area Temerloh, Jerantut dan Jengka

Assalamualaikum uolss

Entry icumm kali ni kira macam satu perkongsian 
terutama bride to be macam icumm ni
icum nak kongsi bridal-bridal yang terdapat di area temerloh, jerantut dan jengka
jadi b2b yang duduk area2 sini boleh la try tengok2..mana tahu berkenan

semua bridal-bridal ni icumm cari dari awal tahun dulu lagi..hehe
semuanya untuk survey majlis kawen nanti
yo la...pengantin student kena cari la harga berpatutan, pelamin tiptop, baju tiptop dan servis tiptop
kalau nak dikutkan semua tiptop la...hehe

korang klik aje ye...icumm siap link kan ke pages bridal tu
nampak tak macam mane punyer rajin icumm ni..hikhik

JENGKA 


Untuk area jengka yang icumm agak tahu bridal ini la
yola...4keturunan kakak icumm amik bridal ni
kalau ikut yang dulu bridal ni semuanya Old style dari baju sampai la pelamin
tapi sejak dah ada FB ni icumm tengok baju baju dia dah update baru
cun melecun you..jangan pandang sebelah mata



memang cun habiss la baju-baju baru..tapi pelamin yang icumm tengok ada yang baru
tapi entah icumm tak berapa nak berkenan..hehe
jadi korang tengok la sendiri ye...

JERANTUT


Area jerantut icumm memang survey satu aje...ni jiran kawen dulu
dia amik bridal ni
ohh mmyyyyy god.....cantikkkk gilerrr butik ni punya pelamin-pelamin uollsss
icumm rasa macam nak pengsann...nak terkeluar biji mata nak pilih yang mana
cer tengok cer tengokk




Punyerrr la cantik kan...tengok gambar pelamin ni terus berangan..cewahhh
tapi untuk baju bridal ni..icumm tak pasti...sebab dia tak update gambar yang baru
berangan berangan berangan tengok pelamin cenggini *tangan ke dada mata ke atas*
Tunggu next entry ye..icumm reveal kan how much pakej-pakej butik ni...waitt yaaa

TEMERLOH


Area temerloh ni icumm banyak survey sikit...sebab banyak yang ada pages FB
Butik tradisi ni icumm tengok pon okei jugak
pelamin tiptop, baju pon tiptop
uihhhhh...icumm pening nak pilih yang mana
pilih pon pilih jugak duitnya kena adoooo




butik tradisi ni bagi icumm hampir memenuhi citarasa icumm la
lagi satu icumm tengok gambar pengantin-pengantin dia mekup cantikk
natural beauty...tak ada la macam nampak macam tepung gomakk sangat..hehe
how about the package??...wait for the next entryy uolss
jadi korang boleh la tengok sendiri link-link yang icumm bagi dan buat pilihan

Next Bridal


Untuk bridal yang ini icumm boleh cakap one of the famouss amoss bridal la
sebabnya semuanya tiptop tiptop la
dari hujung kaki sampai la ke hujung tudung
memang cun melecun...sampai rasa nak berangan lagi..hihi





Tapi bridal ni icumm tengok memang pelamin-pelamin dia ala ala cerita raikan cinta
yang astro buat tu...hehe
memang cun habis...baju pon cun
tapi icumm rasa sesuai untuk anak-anak datok datok boleh la kot
melepasss edenn...pengantin student kan..kena berjimat cermat..hehe

Next Bridal kat temerloh


Butik ni lebih kurang macam butik tradisi
pelamin dia okei..baju pon okei..tengok mekup pon okei
tapi entah icumm rasa macam ada yang kurang yang memerlukan penambahan
especially tang pelamin



Mungkin tang pelamin icumm rasa kena tambah banyak bunga lagi kot
kat backdrop belakang, bahagian depan mungkin kena tambah bantal2 sesikit, bunga
baju dengan pakej memang icumm berkenan dengan butik ni
jadi tunggu next entry la icumm cerita bridal mana yang mungkin akan icumm pilih

butik pengantin seterusnya icumm bagi link ajo ye
tak larat dah tangan ni nak menaip
lagipon yang lain ni icumm tak tanya pakej dia berapa
sebab ada yang tak berapa menepati syarat icumm....cewahhh siap ada syarat2 gituu
jadi untuk korang silalah tengok sendiri
mana la tahu berkenan di hati ^^



Yang ini sahaja yang icumm mampu kongsikan
semoga kita punya majlis terutamanya icumm dan b2b yang lain dipermudahkan
segalanya berjalan lancar walau bridal mana pon kita pilih
InsyaAllah

P/s: tunggu next entry ye...icum cerita pasal pakej butik2 pengantin ni :) byeee

Kalau nak tahu lebih lanjut...boleh la follow icumm kat twitter, instagram atau facebook
klik-klik aje icon yang comel kat atas tu..hehe

P/s: icum dah update entry harga pakej...korang boleh klik link bawah ni ^^


1 comment:

9n0L4 said...

baju pepel tu lawa icum. hehehe.