pages baru

Wednesday, 11 September 2013

Haruslah Kita shopping

Assalamualaikum korangg

Siapa pompuan-pompuan kat sini yang tak suka bershopping
tipulah kalau kata tak suka bershopping sebabnya walau sebesar zarah mana mesti ada nafsu nak bershopping jugak
icumm tak ada la suka shopping sangat...window shopping apatah lagi
memonatkan kaki eden ajeee
tapi kalau shopping barang rumah macam beli sabun basuh, maggi, biskut-biskut, beli ayam, ikan
nak nak kalau bahan-bahan tu icumm nak beli sebab icumm nak masak sendiri
lagi la excited nak pegi pasaraya...tempat icumm shopping pasaraya aje xde mall-mall ni...tak mampu la kita

Sebab semester baru dah mula banyak lah barang kena beli
cer tengok cer tengok



Icumm memang suka la beli barang-barang macam ni...kalau nak beli mesti beli yang besar
yang ada promosi tu wajib...kalau boleh semua nak yang besar-besar
baru rasa macam suri rumah tangga sikit...hehe



Susu anlene ni masa nak beli tadi memang dalam delima
nak beli susu anlene ke milo
milo anlene anlene milo
tapi disebabkan teringat pesan mak

Mak: Icumm minum susu anlene tu...bagus untuk tulang...takde la asyik mengadu sakit kaki la
sakit lutut la...pinggang la
Icumm: Ye mak malam ni orang berjanji dan berazam start minum susu anlene

tengok-tengok tak minum pon
sebabnya masa icumm matrik dulu setiap malam icumm minum susu anlene
tapi icumm jadi gemuk / berisi...hahaha
taktaw la gemuk sebab kuat makan, sebab tak exercise atau anlene
*tangan atas kepala mata ke atas__berfikir*
tapi untuk semester akhir kat UKM ni icumm berazam untuk meminum susu anlene setiap pagi
*kalau sempat nak buat..hihi





2 comments:

kacang buncis said...

ingatkan yang berumur je....muda2 pown boleh ek...

tq singgah blog sue

Eiqa Almond said...

eiqa x berapa nk minat shopping nie..
tp kalau ade duit dlm poket minat tu jd gilaa koot, ehhee
eiqa pun suka shopping barang2x dapur mcm tu, teringat mse praktikal dekat PD dulu :D