pages baru

Tuesday, 10 December 2013

How i Plan to Spend my Life With You

Assalamualaikum uolsss

Aww...cute sangat icum jumpa gambar ni
terus nak uplod kat blog

mula2 kenal pastu grad sama-sama (tapi icum, dia grad dulu la)..hehe
Kawen pastu ada anak pastu lagi anak besar masuk U
pastu kekal bahagia sampai tua
Sweett sangat....





Semoga perancangan Allah lebih baik dengan apa yang pelukis ni lukis
Sebab kita hanya merancang Allah yang menentukan

Tapi icum macam tak sama dah...icum kawen dulu baru grad
InsyaAllah
itu la sape suh gatei sangat nak kawen awal kan...hehe
tapi tak ada la awal sangat 22 kira okei la tu

Tema untuk post kali ni kartun orang ni lukis cute miut
itu je.
^^y






No comments: