pages baru

Monday, 9 December 2013

Sibuk Melampau

Assalamualaikum uolss

Sebelum icum nak mulakan entry nak lap peluh dulu *fuh fuh fuh
Sejak masuk final sem ni memang icum sibuk melampau teramat sangat
susah nak cakap sibuk macam mana
sibuk lah sangat
tapi bukan buat-buat sibuk ye...
Sibuk FYP, wedding Preparations, Seminar itu, report ini, refleksi sinun

First sekali tahap kesibukan nak siapkan FYP
kalau adik-adik yang tak tahu apa tu FYP ..FYP tu stands for Final Year Project
Project la sangat kan...padahal asyik kena reject je
Tajuk FYP icum ni pon kali yang ketiga baru la diterima
ni pon tinggal satu bulan je lagi nak siapkan...Waaaaa~~~ *nangis tak berlagu
Kalau korang nak taw...walaupun tak nak tahu kena tahu jugak
icum punya project berkaitan dengan kaitan personaliti dengan tahap stres seseorang
Jadi korang ni Type A ke Type B ke kena la jalani satu audit ni
Panjang pulak nak cerita kat sini...sape yang nak try boleh email dekat icum...nanti icum hantar audit tu..hehe

Kesibukan yang kedua adalah Wedding Preparations 
Prepare la sangat kan..padahal tang tu jugak la
Alhamdulillah yang penting-penting icum dah setelkan
macam ofkos kursus kawen, cek darah, Borang nikah belom lagi...Waaaaa~~~
Booking pelamin, baju, photographer, beli hantaran, nak hias hantaran, doorgift
bab booking baju pengantin paling icum suka...ye la pakai baju pengantin berangan berangan...hihi
Harap lepas habis exam icum kena kerahkan jiwa raga, tenaga untuk siapkan semua preparations untuk kawen ni....hoho

Kesibukan yang ketiga adalah Final Exam
takotnyer icum...sebab icum tak prepare ape ape pon
nak mengharapkan masa study week tu je la
adoii doiiii
May Allah Ease Everything...Aminn

Nah salam sayang sikit dari Final Student, Bakal Pengantin...hihi







1 comment:

Nour Adieb said...

wahhh, bakal pengantin... tahniah! :)