pages baru

Monday, 28 October 2013

Cadangan Warna Tema Perkahwinan

Assalamualaikum B2B

Icumm kali ni nak cerita serba sedikit tema-tema warna yang sesuai untuk wedding korang
icum berani buat entry sebab banyak buat survey itu ini
banyak icum tengok pages photographer warna apa yang menyerlah bila tangkap gambar

Ni antara contoh-contoh warna yang kerap digunakan oleh pengantin pengantin zaman 2013 ni
warna pastel paling mendapat permintaan ramai korang
sebab apa warna pastel ni dia lembut je...kalau masuk dalam gambar pon cantik je

tema icum kawen salah satu ada dalam ni...lepas kawen baru boleh reveal...
tak suprise la bagitahu awal-awal...hihi














Cuba cari dekat pak google wedding Theme colour 2013
lagi banyak pilihan...icumm hanya tunjuk sikit je ni

tapai zaman sekarang ni...orang melayu pon semua buat gaya english style...dari pelamin sampai warna tema
sebab memang cantik kan..hehe

P/s: Selamat memilih 

2 comments:

arein azlan said...

Salam kenal awk..
Cdgn wrne tema awk ada yg trkene ngn cdgn wrne tema ain..hehe..suke;-)..jejaln la kt blog ain nanti ye..areinazlan..tq awk..

Pha Is said...

suka yg biru lembut tu..