pages baru

Sunday, 22 April 2012

Jangan Baca: Icumm dan Chat Box ^^



Icumm ada baca stu entry blogger ni
dia kata kalu nk mudahkan blogger lain buat la chatbox
entahla..btul ke mudah kan korang2 nk BW??
cuba jawab skit

ni lah chat box bru icumm buat...xcomei pon
sian kan kosong je lagi :(

jadi harapnya dengan munculnya chtbox ni 
dptlah permudahkan urusan korang2 nak BW ye^^
Itu je icumm nak cite...xde ape sangat
sape nk tutorial buat chatbox ni boleh la pegi blog
Lyssa Faizureen yg famous meletop letop tu ^^

P/s: icumm nak tgk keberkesanan chtbox ni dlm memudahkan urusan
*mcm tjuk nk wat jurnal plak..^^


3 comments:

Zamani said...

Salam dik, sorry lambat reply, baru pasan ada msg kt cb,

ok nak buat page ae? adik leh tengok video kt youtube nih ;)

http://www.youtube.com/watch?v=UJaupyp5V0c

icumm said...

thanks cikgu ^^

9n0L4 said...

betul. lebih mudah utk BW. kalau nak info tagging pun lebih mudah. ;)