pages baru

Tuesday, 17 April 2012

SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84


Entah yg ini tak segmen ke berapa icumm join
tp bila icumm baca segmen ni mcm mnarik je
icumm slalu jugak singgah blog cikgu ni
banyak mnde bleh baca


Jadi sape2 yang ingin menjoinkan diri
sila klik SINI sini TAw

icumm pon tak taw la apa kelebihan blog icumm ni
biarlah cikgu zam tu nilai dan lihat sendiri

P/s: 


23 comments:

Sheila Eiman said...

salam...
dari segmen yang sama..
singgah sini and done follow you...
jom singgah blog saya..
http://gadismerahjingga.blogspot.com/

Yatt Moore said...

Join segmen abg zamani jugak... (^_^)
jom join segmen ni untuk sokong blogger baru macam saya... =) http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-jalan-jalan-membaca-blog.html on Segmen

Pecinta pink^^ said...

salam saya singgah melawat dari segmen same:D jemput singgah ke blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:D

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

mieraahajis said...

da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

icumm said...

TErima kasih semua sudi singgah dan yg follow icumm pon thanks you soooo much...^^
InsyaAllah icumm akn BW blik ye...sbb bru je blik dari fieldwork^^

Sa Fa Az said...

blogwalking ^__^

Khairunnisa' said...

Saya dah join! :]

Nisa'

ary_lee said...

Biarpun lewat, ku teruskan jua sesi menerjah^^

*Sorry ayat copypaste je^^

Mrs.BuduBilis said...

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

jangan lupa follow k

Pka Rahim said...

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

FL blogh0use said...

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

Mr. E'raz Fadli said...

BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Cik Anis Nisa said...

BW here...:)

rAIHan said...

singgah sini happy blogging..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

+kasih+ said...

jalan-jalan BW dr segmen yg sama.. ;p

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

NasZ said...

singgah sini dari segmen zamani. jemput ke blog saya ye?

http://mohdnaser.blogspot.com

keli menari said...

dari segmen same la kite icum:)
jom jalan2

atie tyra said...

hai ! dari segmen yang sama :) balas kunjungan dia .

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sm..done follow cnie..
Jemput singgah ke blog ifa n follow sekali..=)

Anisa Anuar said...

datang singgah dari blog zamani

post dari saya,
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/breaking-down-my-favourite-blog-october.html