pages baru

Saturday, 14 April 2012

Nak Update citer pasal Battleship jugak ^^

Bila tgk dashboard knp rmai sgt blogger2 update citer pasal bttleship ni
jadi icumm pon jeles la
sbb icumm pon baru je lpas tgk citer tu tadi kat time square
hmmm
pndapat icumm mngenai citer ni susah nk digambarkan
best ke? hehe

bagi icumm citer ni lbih kurang sama mcm citer2 lwan2 alien kluaran omputih
yg icumm prnah tgk hri tu bttle on the land ke ape ntah tjuk dia lupa dah
jalan citer lbih kurang sama
tetapi action dia icumm mmg tabik la
kalau tgk mmg mcm real, dgn sound effect dia
thumbs up ^^
yg satu lagi kelainan citer ni sbb dia msukkan unsur humor
mula kita tgk mmg akan jenaka yg wat kita glak
tak sepanjang cerita serius je ^^

jadi itulah pndapat icumm..mngkin bagi korang lain kan 

ni pic icumm mkn sblom tgk citer bttleship tu..tak de kaitan pon kan ^^

P/s: gmbar kat atas tu xde kaitan pon, saje icumm nk wat korang terliur especially yg wrna kuning dpn tu
       sedapppp sangat..ada masa icumm citer mnde alah ape tu ^^

No comments: