pages baru

Monday, 9 April 2012

Promote Promosi Blog Kengkawan ^^

Icumm ada msuk satu segmen abg nasz
dan tamatlah sudah segmen tu
tugas icumm sekarang kna promote blog kengkawan icumm dlm grup

icumm dah BW sorang2 dlm grup icumm

gmbar icumm lukis ni xde lelaki, tp jgn anggap blog ni utk pmpuan je
cma xsesuai plak ada lelaki, nk cmpak lukis kat mna pon xtaw..^^

icumm pon xtaw la nma sbnar dia, ambil nma dpn url dia je..tp icumm tgk2 blog dia
bgus blog dia ni...bnyak informasi, dn icumm lebih suka bca yg mnde2 yg boleh dtgkan pengetahuan
dari yg bnyak cite psal pakwe, lpaskan prasaan marah2 ^^
tp icumm xkisah pon, kadang2 kita prlu luahkan supaya lebih tenang

icumm slalu jgk jmpa blog ni bila join2 segmen
blog yayah ni cantik sgt..jeles icumm mcm mane dorg boleh wat blog dorang jd comei2
icumm prnah cuba, tp asyik xberjaya je
jd tnggu btol2 ada msa yg sesuai la ^^

pendapat icumm dgn blog ni...simple n nice je
x bnyak mnde2 yg boleh mnyerabutkan mata
nk cari mnde nk dibaca pon mudah ^^

4th nurfa22
Blog ni pon icumm rasa bagus..bnyak info2 yg kita boleh tahu
sebagai untuk tmbahkan pengetahuan boleh la kita kunjungi blog ni
icumm pon suka ^^

Comei kan nama dia..keli menari..jarang nak jmpa
icumm suka blog dia ni..wrna blog dia lmbut je
sedap mata memandang..kalu org2 tgk msti akan mlekat lama kat blog ni ^^

6th Akmaluv90
Icumm rasa icumm dh follow blog ni
gadis pecinta pink...sgt suka wrna pink
blog dia ni comei jgk..doodle yg comei akn kita tgk dulu
dia sma mcm icumm blogger baru..harap dpt la kengkawan mengsupport kan diri
untuk blogger bru mcm kitaorg ini ^^

Alahai~~~comei nyer blog dia ni
tmbah stu lagi jeles..jeles taw bkn dengki ^^
icumm pon xterkata...sila lah korang2 tgk sendiri

Blog dia ni pon icumm rasa bez jgk
ada mnde2 mnarik yg boleh dibaca
mcm org kta ada stu daya tarikan
truskan brblogging ye ^^

P/s: Stakat ni icumm xjmpa lagi blog yg sma mcm icumm suka lukis2 gna paint dan pensil
tp setiap org ada cara tersendiri kan...no copy2
bagi icumm setiap lukisan tu ada cerita nya ^^

Jadi sape suka blog icumm ni follow la...nk jadi silent reader pon xpe


7 comments:

eLLa n aLia said...

thanks.. sukelah.. hehe, jadi silennt reader.. ella dah follow..

keli menari said...

alamak.rase macam nak meletop pulak kene puji.hehe. thanks ye :)

rAIHan said...

thnx dear.

raihan dah follow,promote n letak kat bloglist.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/promosi-geng-blog.html

Riz Kim said...

tq...dtg follow cni...

Riz Kim said...

promote blog sini http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/masa-untuk-promosi.html

rAIHan said...

raihan tag icumm. jom join.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-jadi-kaki-follower.html

Ary ariasputera said...

Wah rajinnyer ...terima kaseh sudi dtg singgah blog ary,.. tak jumpa lagu ary kerr.. kan ader kat tepi tu..

harap sudi singgah.. ary penrdengar lagu demo ary buat artis cilik..singgah ye..

http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/ary-dan-annur-istimewa-buat-korang.html