pages baru

Wednesday, 18 April 2012

Jangan Baca: Pertemuan CINTA sang Durian


Kenapa korang2 masih degil jugak nak baca
icumm kata jangan baca
kalau menyesal icumm tak jamin ^^

OKei2
sebenarnya cuba korang tgk gambar kat atas tu
korang mesti pikir itu adalah sejenis macam kuih, ice cream
ape2 je la yg korang rasa kan

Sebenarnya icumm nak citer seorang pengembara yang gemar mencari mkanan
pada suatu hari pengembara tersebut berjalan di times square
pngembara tersebut singgah la di sebuah ala2 cafe kot
trjumpa lah pngembara dengan mnde alah yg kat atas tu

Pengembara pada mulanya membayangkan mnde mcm kat gmbar tu adalah macam pancake
sebab nama makanan kat atas tu PANCAKE DURIAN
selepas MELIHAT dan MERASAI sendiri
keenakkan mnde alah di atas
Pengembara jatuh la CINTA dengan mnde alah itu
yang dinamakan PANCAKE DURIAN
Akhirnya pengembara hidup BAHAGIA menelan pancake Durian
yang DICINTAINYA

Tammat lah sudah Al-KIsah Pertemuan CINTA sang Durian~~

P/s: Pengembara itu adalah icumm..hehehe
Menyesal tak baca? menyesal kan..hehe


12 comments:

keli menari said...

sedap ke.rase pelik pulak makan pancake camtu.

icumm said...

Keli Menari sedap pncake tu..dia mmg rasa pure durian dia...cma dia tmbah ada cream kat dlm dia dgn salut dgn mnde wrna kuning yg kat luar tu..try lah ^^

NURUL AMEERA said...

awak-2...done follow u back...nice blog :)

Chenta Eyfa Najibrz said...

hehehe..kite mmg suke cgt2 pancake doyan nih.Tpi slalu bli kat Mid Valley.Mmg cam mkn doyan real jek..hehehe..i loiiike

icumm said...

Thanks nurul ameera ^^

icumm said...

Chenta Eyfa btol tu btol sedap sangat...kalu dkt midvlley pon ada puff durian..yg itu pon sedap jugak..^^

AkuPunyeCerite said...

follow sini :)
http://akupunyecerite-mylittlestory.blogspot.com/

kina said...

salam...heehe...singgah sini n follow....
nice belog...
sy dari segmen suaikenal|taaruf|icebreaking
2...
salam kenal...

9n0L4 said...

serba serbi nak rase durian eh. huhu.

Nell Mavis said...

hye..salam perkenalan semua
hehehehe...xtahan tgk durian :P

icumm said...

Terima kasih semua sbb sudi singgah2 nagn baca^^
tp yg pasti pncke durian ni mmg sedap..TERBAIK~~

Miss uCu said...

nyum3...