pages baru

Sunday, 15 April 2012

Segmen : Bestnya Blogwalking


Icumm dah janji utk join segmen ni
janji msti ditunaikan kan ^^
jadi sape nk join kan diri silalah klik SINI


Pengalaman icumm sepanjang berblogwalking ni mungkin sama mcm org2 lain
stakat ni xde lagi jmpa kna marah2 maki2 ke
tapi dgn brblogwalking ni icumm dpt knalan baru
icumm tak sangka pon akan ada fllower smpai 81 org
org lain mgkin rasa sikit cenoit je tu
tapi bg icumm jmlah tu sngtlah BANYAK

sbb icumm berblog ni pon utk suka2 ^^

4 comments:

Aboy93 said...

http://aboy-ensem.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-bestnya.html

List update..

Hehe.. Terima kasih yer sebab join! :) Maaf ye, line kat rumah ni agak2 slow..

Biaselah, pakai broadband.. :)

Aboy93 said...

http://aboy-ensem.blogspot.com/2012/04/segmen-seronoknya-blogwalking-tamat.html

Pecinta pink^^ said...

hye awak,,saya singgah blog awak,,dari segmen same..jmput singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum.html

fatin amalina husna said...

salam ukhuwah..husna dari segmen yg sama..jemput singgah ye..^^V
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html