pages baru

Sunday, 8 April 2012

SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG

 Ini kali kedua icumm join segmen abg nasz
rajin dia buat segmen ^^

jadi moh le kita menjoin kan diri
utk kali ni xde lukisan khas utk segmen abg nasz ni
tkot lukis2 jd mnde lain plak ^^

nki joing klik SINI SINI TAw


segmen kali ni lain sket, tp jgn khuatir
namanya tetap segmen

1. Buat satu entry baru, copy gambar header abg nazs kat atas tu dan pastekan kat entry korang. Jangan lupa linkkan ke post abg nasz itu.

2. Salin tajuk entry ni, "SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG"

3. Korang tulis ucapan terima kasih korang kepada kawan-kawan yang sudi promosi blog korang.

4. Dah siap? Publishkan dan letakkan link post korang tu kat ruang komen
mcm slalu segmen sblum ni.

list akan saya keluarkan dan saya akan bahagikan korang dalam kumpulan. Korang kena promosi blog dalam kumpulan. Macam mana nak promosi blog tersebut? Ikut kreativiti korang.
tarikh tamat 8hb jam 11 mlm

cepat cepat cepat

21 comments:

NasZ said...

thanx sudi join.

lyana kamal said...

68 lapor diri, marilah ke sini :)

http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

NasZ said...

senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

sukagelak said...

Hai.. SukaGelak promote blog awak harini.. Jom singgah :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-1.html

keli menari said...

done follow !
saya promote awak kat sini !
http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/promosi-blog.html

Aboy93 said...

http://aboy-ensem.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html <-- my first segmen! :)

Mujuza Collections said...

follow n bw sini :)

Masz Sidek said...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

LoveJean said...

dtg dri segmen sama....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

MawardiYunus said...

singgah dr segmen yg sama :)

Pecinta pink^^ said...

Promosi blog anda di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/jom-terjah-blog-mereka.html

Riz Kim said...

sggh sini dr segmen sama...promosi blog sni..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/masa-untuk-promosi.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,peace :D

lyana kamal said...

TAG
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

rAIHan said...

promote blog awak.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/promosi-geng-blog.html

farhanamasdo said...

segmen sama . follow here . jom datang sini
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

fiqah hamed said...

done promote this blog http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/group-promosi-2.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera follow sini.. jemput ke blog dan jadi follower k.. :))

http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

PeRmAtA bIrU said...

hai cik pepatung saya datang jalan2 dan follow sini... salam perkenalan....

Nur Fazrina Hadi said...

Haii BW sini :) jom2 kite promosi blog heheh

http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-nazs-promosi-blog.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html