pages baru

Sunday, 22 April 2012

Baca Confirm tak Menyesal: Tutorial Membuatkan Stress Anda hilang dann Hidup Berbahagia

Panjangnya tajuk entry icumm ni..
ni 1st nak wat tutorial ni ^^
okei2 berbalik pada cerita asal...icumm nak wat tutorial bagaimana korang2 boleh menghilangkan stress
tahu je la skrang ni hampir akhir semestar, msti tahap stress anda tahap paling tinggi kan..

JADI FOLLOW JE STEP ICUMM BERI NI
anda tak kan menyesal

1. Mula-mula klik link ni Pak Google
korang2 akan dapat seperti gambar dekat atas tu

2. Korang klik ADD TO CHROME, pilih monster Dash taw
pastikan jugak korang tgh sign in 

korang akan dapat mcm ni..trus klik monster dash

3. Mulakan perjalanan untuk menghilangkan Stress korang2


4. Apa lagi klik NEW GAME pastikan anda connect dgn tenet ye ^^

Okei tu je tutorial icumm nak beri...sape2 yg dah try sila komen ye kat bawah ni apa perasaan anda
stress hilang tak??

P/s: icumm nk ucapkan terima kasih kepada En.khairul Asuad sbb dia yg bg link ni untuk icumm
*Sayang lebih..mwahx!!hehehe <3
 nk lebih jelas klik kat gmbar


3 comments:

[sutera kasih] said...

wahhh boleh try nnti ni bg hlg stress hehe
thanks ya :)

icumm said...

suter kasih sila sila...tp jgn smpai addicted plak ye ^^

Zamani said...

Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
(sehingga 24hbApril) telah di update:

http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html