pages baru

Thursday, 10 May 2012

Thanks to My beloved ^^y


Bersempena dengan birthday icumm hari ini
icumm nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kawan2
yang wish icumm terutama dalam FB
sampai tak terucap icumm untuk mengatakan semuanya

icumm sanagt terharu kepada bestfriend icumm di UKM ini
kerana sanggup menunggu icumm sehingga pukul 12 malam semalam
hanya untuk menyanyikan lagu hepi birthday~~
terharu
ni cupcake comel yang kawan2 icumm beri..comel macam icumm kan??

icumm memohon maaf sekiranya korang bertiga merancang suprise untuk icumm
perasan je...Hahahaha
kesihatan icumm tidak mengizinkan korang nak baling2 tepung ke air ke
icumm minta maaf membiarkan korang menunggu sehingga 12 malam
sedangkan icumm tidur
tapi icumm betul-betul tak larat sangat semalam dengan kesakitan mencucuk cucuk
icumm pon tak sangka korang nak buat suprise nak nyanyi2
sebab sebelum ini tak pernah pon orang nyanyi2 untuk icumm
thanks a lots my bestie bestie friend for ever
icumm terharu sangat
ni gambar kawan2 icumm
paling bestfriend yang pakii tudung pink duduk depan dgn kelabu macam icumm ^^

tidak dilupakan juga kepada En.Mango icumm..hehehe
yang sentaiasa ada ketika icumm sedih, gembira, lapar
dia orang pertama yang wish birthday kepada icumm for every year
haha...malu pulak icumm..
tak pe la sekali sekala show off..setahun sekali je ni ^^

sekali lagi terima kasih kepada yang wish dan masih ingat
tarikh 10 mei 1991 adalah birthday icumm ^^

P/s: icumm dah 21 tahun..dah boleh mengundi..hahaha
tak boleh perangai macam budak2 lagi...soo sad~~


2 comments:

azuriani murni said...

haha..terharu eh..nat bln 7 bt sprise kt murni plak..haha

nozi said...

saya x nampak..kih3