pages baru

Thursday, 10 May 2012

Segmen Kenangan Hari Lahir

icumm buat segmen ni julung-julung kalinya sempena hari lahir icumm
segmen ini mudah sahaja dan tidak beberapa membebankan

Syarat-syarat untuk join segmen ini


1. Buat entry ringkas tetapi padat mengenai kenangan hari lahir anda
tak kisah sama ada kenangan hari lahir yang gembira atau sedih

2. Buat tajuk entry Segmen Kenangan Hari Lahir
tempek header icumm yang xseberapa cantik sangat ni

Cik Pepatung

3. Follow blog icumm kalau rasa nak follow
(tetapi lebih baik follow untuk mengetahui berita2 terbaru)

4. Rasa nak tag kepada kawan2 sangat dialu-alukan ^^

5. Link kan entry korang tersebut di ruangan komen
Tarikh tamat pada 16 Mei 2012 
11.59 malam


5 cerita yang paling menarik icumm akan promote blog mereka dan letakkan dalam bloglist icumm selama 

Didalam entry korang boleh letakkan gambar2 kenangan hari lahir korang
gambar orang buat suprise ke..supaya orang lain lebih tertarik untuk baca ^^

P/s: Selamat Bersegman :)


16 comments:

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun join :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

profmie said...

as slm..cmne nk join..befday icumm ae..

5zol said...

ala.. cm x smpat la coz awl sgt expired date..

Rafflesia™ said...

as-salam..
syieda nak joint.. @_@

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

!em@ GurLz said...

salam...
hye...
iema join ye ^^

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

사유리 하나 (SH) said...

salam..
join sini yer...

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

Ain Runnia said...

http://diaryofmizzain.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

nurul hazirah said...

assalamualaikum .kte join http://iyrazyra.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html :)

*NurSyahieraDahhari* said...

terima kasih invite syiera :)
tapi syiera takde kenangan bday pun. huhu..

eita said...

bab kenangan ni yang payah sikit ni....
sebab tak pernah sambut

ATIQAH said...

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

join

Adza Danial Haiqal said...

joined http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

Myza Mubean said...

join sini http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

Mrs.BuduBilis said...

saya join

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

mi$$ch0c0laTe said...

sy dh join.. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

zanairin said...

salam.. saya join.. ^^ http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html