pages baru

Saturday, 12 May 2012

Segmen: i Follow U follow By Emas Putih


icumm join..bagi sape2 yang nak join sila klik

jadi siapa2 yang follow icumm, icumm follow balik
nama segmen pon i follow u follow
:)

11 comments:

Emas Putih said...

sempat.. hahah..tQ join segmen sy..

Yasmin Aris ♥ said...

dah mcm salleh yaakob punye rancangan da bunyi segmen ni . hihih

rAIHan said...

singgah bw..

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

Pecinta pink^^ said...

salam,, dri segmen same..jom singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html thanx(^_^)

Eikyen said...

follow dari segmen yg same

http://allabouteikyen.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

Cik Amal said...

kami daripada segmen yang sama
kami follow sini owkeyhh
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/i-follow-u-follow-by-emas-putih.html


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

Beiby Yatie said...

terima kasih sebab follow kite .. Done follow sini :)

farah.fauzi said...

follow sini..:D

ATIQAH said...

salam dari segmen sama
singgah sini
id follower: ATIQAH

missrieya said...

singgah dari segmen yg sama dan follow :) http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

Sh Hily said...

hai..singgah cnie..wlupun segmen da lma brlalu tapi tetap nak terjah..br brksmptan..maaf..=)
da lama follow here..:D