pages baru

Thursday, 3 May 2012

BEN ASHAARI: MEI 2012

BEN ASHAARI

icumm dapat join jugak akhirnya
sbb baca semalam dah tutup, sedih je + jeles sikit kepada orang2 yang berjaya masuk bloglist
Ben Ashaari ni

Icumm nak masuk segmen ini disebabkan
Bulan Mei adalah bulan birthday Icumm..hehe ^^
harapnya dengan masuk bloglist abg Ben ni dapatlah menmbahkan rakan-rakan
blogger yang lain yang juta-juta lemon tu
icumm beri apa ilmu yang icumm ada
dan rakan2 lain kongsi ilmu yang mereka ada ^^

Pendapat icumm blog abg Ben ni best
setiap kali entry dia icumm akan baca walaupun kadang2 tak komen
icumm suka walaupun dia selalu cerita pasal anak dia
sebab anak dia cute...comei sanggatttt~~

jadi bagi siapa2 yang nak join sila klik
dan jangan lupa memberi sokongan anda kepada abg Ben 
dengan vote beliau di sini 

No comments: