pages baru

Wednesday, 23 May 2012

Storyboard Video Kumpulan


Bilangan
Visual
Skrip/Narrator
Audio
Duration
1.
-
Kisah ini adalah rekaan semata – mata tiada kene mengena dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia
-
45 saat
2.
-
-Al kisah bermula apabila seorang ibu menghantar anaknya ke sebuah sekolah
- ibu dan anaknya tidak dipedulikan oleh guru sebab guru sibuk bercinta cintun
( orang kata cinta pertama mcm ni lah)

-
2minit
3.
-
-Kerana terlalu asyik dibuai cinta pertama, RPH diabaikan
(ish ish ish)
Ali mamak (apa nak jadi)
2minit
4.
-
-Ke hulur ke hilir berteman cinta, pelajar merana kerja yang sama
-
1 minit
5.
Gambar patah hati
-putuslah cinta yang dipuja – puja
Toni Braxton ( unbreak my heart)
1minit
6.
-
- untuk mengubati kekecewaan hati, pelajar menjadi mangsa
-pelajar diraba di sana sini

2 minit

7.
-
-pelajar ,mengadu kepada ibu bapa dan bagi menegakkan keadilan, ibu menyerang guru ( maka jadilah perang dunia ke 3)
Ali mamak (apa nak jadi)
1 minit 15 saat
8.

-Akhirnya guru dipecat dan tammatlah sudah alkisah seorang guru kontroversi

2minit
9.
-
Pengajaran daripada kisah ini ialah
-kita perlulajh bersifat mesra dengan ibu bapa, tidak mencampurkan urusan peribadi dengan urusan di sekolah, kita perlu batas2 antara guru dengan pelajar, bersikap tenang menghadapi kerenah ibu bapa
-
2minit

3 comments:

gadis tinggi lampai :) said...

mari sertai GA dari iena Eliena :)

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

dah join jgn lupa tempek nama ziela ya dan beritahu ziela di ruangan comment link tu ^^ terima kasih awak :")

Anonymous said...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

man said...

Iktibar yg berguna...