pages baru

Sunday, 3 June 2012

(Sory Entry Diri sendiri) Terima kasih untuk ini sayang ~~

Icumm pon tak tahu nak mulakan dari mana
hari tu kata nak tinggalkan dunia blogger
tapi tangan ni gatal2 nak buat jugak entry :)
Entry ini sempena ape ye?? jadi kena baca selanjutnya
Apakah gambar itu dan apakah?
ianya bukan sejenis buku atau majalah tetapi sejenis kad ucapan
Cantik kan..hehe..isi dalamnya tidak boleh la icumm tunjuk
~private and confidential~

Siapa2 yang masih ingat *kalau ada yang ingat la
10 mei hari itu adalah besarday icumm
icumm ingatkan hanya dapat kad ucapan yang dekat atas itu aje
tapi icumm pon tak kisah, icumm bukan materialistik 
asalkan masih ada yang sudi ingat, sentiasa ingat
icumm pon dah terharu..Hehuhe~
Jadi selepas tiga minggu besday icumm berlalu
jeng je jeng!! icumm pon dapat hadiah yang dekat atas tu
Waaaaahhhhh O_0
icumm pon tak sangka sangat, terkejut nasib baik tak pengsan
Hadiah dari yang tersayang
memang pandai Mr.Right icumm ni buat2 reben kat hadiah
icumm pon kalah
~Terima Kasih Sayang~
*jangan ada yang termuntah ye, terjiwang sikit.. :D*
Jadi di atas ialah muka icumm yang ter excited sangat dapat hadiah
semua gigi2 icumm  tunjuk..gembira sangat tak terkata
terus2 bukak hadiah tu, biasalah orang tak pernah dapat hadiah..Hehuhe~
Gambar kat atas tadi icumm balut semula kotaknya
sayang taw reben2 tu nak campak2 gitu2 aje
Jadi nak tahu apa hadiahnya??
Inilah hadiahnya...cantik tak, cantik tak?? 
Tahu tahu je icumm amat memerlukan jam sebab jam icumm dah rosak
jadi dapat lah icumm gunakan jam ni ketika exam nanti
~terima kasih sekali lagi untuk ini sayang
terlalu mahal untuk dibandingkan dengan apa yang saya pernah bagi~
*jangan termuntah lagi ye korang2..hehe*

Details, gambar dan apa2 sahaja mengenai Mr.Right icumm adalah
Private and Confidential
nanti ada orang mengorat-ngorat..susah icumm..hehe
Dia adalah seorang manusia biasa, kerja biasa dan semuanya biasa2 aje
doakan jodoh kami
~InsyaAllah tahun hadapan~
hehehe




8 comments:

farah.fauzi said...

hee~ sweet laa akak..farah doakan yg terbaek utk akak and mr right tu ea.. :)

Mr. Jagung said...

wah..so suwit..hehe..

rAIHan said...

sweet lah..bestnya dapat adiah..=)

daiflora said...

best nye~

icumm said...

Terima kasih semua :)
hehe..malu pulak icumm >_<

9n0L4 said...

macam same je jam kite. huhu. ;)

Hasrina said...

jam itu sgt comel

nozi said...

alolo..so sweet..tp kat ktrg x tnjukkn pon lage :)