pages baru

Wednesday, 20 June 2012

Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu


Terma & Syarat:
  • Follow blog yuyu 
  • Like fanpage yuyu 
  • Join group BLOGGER yuyu 
  • Copy paste banner tu
  • Buat satu entry berkenaan segmen diatas
  • Tulis 1 je sebab kenapa blog korang mesti dapat Smart Blogger Award
  • Paste link segmen korang di komen bawah ye..
  • Tag 5 rakan blogger anda yang lain (pastikan mereka tahu tau!!)

Pemilihan Blog:
  • Header (ringkas tapi padat)
  • Sidebar (dari segi susunan)
  • Entry (penggunaan tulisan)
  • 5 pemenang akan dipilih

Jadi bagi sesiapa yang mahu join sila Klik SINI
orang-orang yang kena tag


Kenapa blog icumm layak mendapat Smart Blogger Award ??

1. header icumm ringkas je...cer cuba cer cuba tengok kat atas tu ringkas je kan
2. Sidebar icumm ni mungkin agak kemas...hehe
3. Penggunaan tulisan bagi icumm sesuai dan mudah untuk orang nak baca

Lagi satu blog icumm ni simple aje, belatarbelakangkan putih, icumm suka warna putih
dan icumm tak suka terlampau banyak sangat gadjet2 yang boleh menyerabutkan blog
* nampak macam puji blog sendiri kan*
Entry-entry icumm stakat ini masih belum ada lagi yang menyebabkan orang sakit hati
ada pengajaran yang boleh diambil..~hehuhe~

Kalau enggak percaya boleh membuat blog review dekat blog icumm ni..^^y





8 comments:

cik yuyu said...

Thank u sebab join and support segmen pertama yuyu.. (^_^)

Azee Hana said...

hai..awak di taq.hee..http://azievanilla91.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

cik yuyu said...

Salam.. Anda pemenang untuk Segemen yuyu.. klik sini untuk maklumat lanjut..http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/07/pemenang-untuk-segmen-smart-blogger.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

tahniah... ^_^.

لين Si Pipi Merah said...

tahniah juga buat ukhty,, :)

N.Aima K said...

Tahniah ;)

Deq's Qienz said...

congratz sis

aisyah humaira' said...

tahniah !! niera follow awak :)