pages baru

Tuesday, 9 July 2013

Trip To Yogyakarta: Teaser

Assalamualaikum uollss

Salam Ramadhan semua
Chewahhh tajuk entry icum kali ni
nak berteeaser teaser jgk
macam nk menjual pakaian pulak ye..hehe

icum sebenarnya nak cerita pasal trip icum ke yogyakarta Indonesia
sebelum semuanya jadi basi
terpaksa la icum khadaqkan semuanya sekali
bukan khadaq puasa ye
Yo la..
nanti orang duk cerita pasal baju raya, biskut raya
dah basi cerita trip icum ni 

Sebagai Teaser untuk trip icum yang icum rasa best
silalah tengok sendiri gambar gambar dulu
nanti icum cerita one by one ye



Gambar icum kat candi Borobudor
Kalau korang nak tahu candi ini
merupakan salah satu daripada tujuh keajaiban dunia

jadi sebab itu kalau berkunjung ke yogyakarta wajib kena datang sini


Gaya Peace ^^y tu memang pose wajib...hehe

Banyak gambar-gambar lain
kalau ikut mahu uplod semua je
biar semua muntah hijau nak menengoknyerr

Jumpa di entry yang lain..tunggu nawww :)



No comments: