pages baru

Friday, 21 June 2013

Smiles :)


A smiles is the best Makeup Any Girl can Wear
baru kali ni dapat tunjuk muka owner blog ni...hihi

hari ni entry mak jemah nak cerita pasal senyum
senyum dalam bahasa omputihnya Smiles
smiles itu adalah senyum

Betul la macam ayat omputih kat atas tu yang senyum ni 
antara salah satu makeup yang semua wanita boleh pakai
free pon free
siap boleh bersedekah lagi
senyum kan satu sedekah

Tak perlu beli makeup beratus ratus hinggit
pakai kat muka...tapi muka tetap tak senyum
tak ke rugi tu

Walau seberat mana masalah kita hadapi
seberat mana dugaan cuba untuk senyum
Percaya tak our natural beauty comes when we smiles
Serius icum tak tipu ^^
Cuba capture muka sendiri masam dengan muka senyum
mana cantik lagi??
 Jadi Sebarkan Senyuman...supaya orang lain turut tersenyum

P/s: Orang yang banyak senyum ni awet muda...tapi jangan senyum je tak berhenti henti nanti orang ingat ada masalah mental 


nampak bosan post kali ni
sebab sebenar nak tunjuk muka sendiri...
hehe :)





1 comment:

Twenty Thirteen said...

=) hai.. blog walking.. cantik blog.. jemput singgah blog saya ya..