pages baru

Wednesday, 19 June 2013

wordless Wednesday: Exam Time

Assalamulaikum uollss...

walaupun tajuk wordless wednesday icum nak cakap taip banyak2 jugak
now its a exam time
macam gambar icum ambil kat atas tu
itu la bila musim2 exam ni banyak je idea yang datang menganggu
nak buat itu la..ini la
tengok sampai nak ambil gambar macam tu pon sempat lagi..hehe

kenapa ye...bila dah nak tahun-tahun akhir tu mood study 
macam semput2 je nak datang
kadang-kadang ada kadang tak
siapa-siapa yang bekas students atau tengah belajar jugak 
cer jawab cer jawab...memang macam ni ke?

Sila abaikan tulisan tangan icum yang macam cakar ayam tu
lagi 3 paper nak habis
dan sebagai reward akan pergi ke indonesia
hehe...nanti icum update la ye cerita dia ^^

P/s: doakan icum berjaya menjawab soalan exam dengan tenang dan tabah+rajin study


No comments: