pages baru

Friday, 30 August 2013

Pilih photographer majlis perkahwinan

Assalamualaikum semua

Entry icumm kali ini bukan nak cerita pasal tips pilih photographer majlis kawen korang
Tapi icumm tengah keliru...macam mana nak pilih orang tukang amik gambar kawen icumm nanti

Banyak sangat pages2 pasal photographer majlis kawen icumm likes tapi tak tahu nak.pilih yang mana

Ye la icumm  tengok dari fb je
Takot jugak kena tipu ke
Time majlis tak datang ke...huhu
Kalau datang pon...setahun baru dapat album ke
Tak pon dekat fb cun melecun gambar...in reality tak pon
Risau risau...
Banyak betol pikiran negatif...hihi

Jadi mesti ramai blogger kat sini pakar bab2 photography ni
Atau yang pernah kawen...ada pengalaman...
Boleh tak share OP yang korang pilih dan range harga
Pliss pliss plissss :)

Setakat icumm tengok ni...banyak dah pages2 photographer majlis kawen ni dah nak penuh booking dia
Jadi icumm tak tmpah booking ape2 pon lagi
Walaupun kawen tahun depan
Takut tak dapat eden OP2 yang amik gambar yang cun melecun
Yela...muka x fotogenik ni..hehe

So korang korang...pliss sharing pengalaman atau apa2 yang korang tahu
Sharing is beautifullll
Muahhh!!!

Sekarang icumm sibuk nak siapkan baju nikah...nak balik ukm dah ni...nnt tak sempat siap...buzyy katakan


Show off sikitt...hehe
Untuk baju ni next entry ye...byeee
posted from Bloggeroid

2 comments:

Sheila Eiman said...

wah, dah nak kawen ea... icumm kena buat pilihan yang tepat ea..

icumm said...

Alhamdulillah :)
InsyaAllah bln 2 thn dpn