pages baru

Tuesday, 20 August 2013

DIY Baju tunang tak jadi

Assalamualaikum uolllss

Lama betol icumm tak bersiaran kat blog ni
Biasalah fokuss kepada bulan ramadha...sampai tak tertaip entry baru...cheewahh...hehe

Entry kali ini icumm nak cerita pasal baju tunang icumm
DIY sendiri ye...tapi bukan baju tu icumm gunting jahit la
Tapi dia punyer eksesoriess dia
Meh icumm nak tunjuk sikitt



Cantik tak cantik tak...sila puji sila puji
Entry kali ni bukan nak bagitahu baju icumm ni tak jadi
Tapi icumm nak bertunang tak jadi
Sooooo sadddd :(

Ye la...mana tak sedihhnyerr...baju dah siap...siap veil dengan tudung lagi ye makk kauuu
Tapi...telah bincang sana bincang sini...
Telah diputuskan majlis bertunang tak jadi dibuat

Kalau diikutkan lepas raya hari tu icumm dah jadi tunangan orang
Majlis bertunang akn dijalankan sekali dengan majlis akad nikah

Icumm tak de la sedih mana pon
Jimat budget icumm...yo la icumm ni x bekerja...duit pon tak ada...hehe
Asalkan.cincin merisik itu ada
Ni nak show off sikit ni


Sila kata cantik dan berkilau..hehe

Jadi untuk baju tunang tak jadi ni...terpaksa la icumm menyimpannyer dalam almari
Kalau ada yang nak SEWA boleh pm icumm dekat email ye


Nak sewakan ke...baju tak cantik mana...hihi

InsyaAllah next entry icumm cerita macam mana nak buat bunga 3D fabrik tu
Mudah nak amat...hehe

Selamat hari raya aildilfitri ^^Y
posted from Bloggeroid

No comments: