pages baru

Thursday, 6 September 2012

10 akaun Twitter Paling Ramai Follower

Assalamulaikum

Hari ini punya entry icumm nak mempromosikan Twitter 
Twitter siapa?? kena baca sampai penghujungnya

Sebelum itu ini adalah antara 10 manusia di dalam dunia ini
yang mempunyai follower teramai 
Cuba tengok ada nama icumm tak? hehe



Kita dapat lihat ada Lady gaga, taylor swift, justin bieber bukan bibir ye
kalau nak diikutkan ramai dah kawan-kawan icumm yang ada akaun twitter

icumm ni kira ketinggalan zaman sebab tak ada lagi akaun burung biru ni
pusing2 punya pusing, putar punya putar
saya putar Halim...eh

Icumm pon akhirnya terbuat akaun Twitter ni
TERbuat ye..bukan saje buat..hehe
Jadi dengan ini icumm pon mempromosikan Twitter icumm ini

Tengok itu....sangat kesian...
tak ada follower pon
jadi jemput-jemputlah Follow icumm
Confirm Icumm follow balik

Follow kat sini ye

ataupun search aje @icum_mei
yang comei-comei tu




Oleh itu jom jumpa icumm di Twitter
Mengeratkan lagi silaturrahim antara blogger seluruh Malaysia

Dari kaki perasan
Icumm





No comments: