pages baru

Friday, 20 July 2012

Kembara Baksis Sabah Part I: Kampung Pulau Keniogan

Assalamulaikum semua rakan blogger
rasanya hampir sebulan icumm tinggalkan dunia blogger ni
walaupun lama dah tak update post2 baru tetap ada yang sudi follow icumm
Terima kasih bah

Opss! tercakap sabah sudah..hehe
minta maaf icumm terlalu sibuk mengikuti program bakti siswa di bumi sabah
terlalu banyak kenangan yang icumm perolehi selama 10 hari di sana

jadi icumm sajikan korang-korang semua dengan gambar
ketika icumm di pulau keniogan sabah
mungkin ramai yang tak tahu tempat ini jadi di sini icumm nak kasi tahu
siapa2 yang nak honeymoon ke sabah jangan lepaskan peluang ke kampung ini














Semua gambar-gambar ini eklusif dari kamera buruk icumm
without any editting
banyak sangat gambar tetapi lebih mudah uplod di FB

Kalau mahu lebih mengenali kampung pulau keniogan ini
tonton pada hari raya ke-2 pukul 4 petang di TV 1
Tunggu Part II jika ingin menikmati gambar-gambar yang menyejukkan mata

*Sori sebab promote muka sendiri yang tidak berapa cun tanpa secalit make up*

3 comments:

vidalsisah said...

Bestnye dpt berkembara camtu, mesti satu pengalaman yg xleh lupa kan.

Helmi Atar said...

Best nye... dapat tgk kampung halaman yang telah lama di tinggalkan...huhu rindu sia sama kampung pulau keniogan

icumm said...

Helmi atar kenapa tidakmpilang ke kampung keniogan..tempatnya tenang :)