pages baru

Tuesday, 15 July 2014

WEDDING : Pakej Pelamin

Assalamualaikum....Salam Ramadhan

Hari ini baru icum dapat nak cerita pasal wedding dulu
entry kali ini icum nak cerita pakej pelamin yang icum ambil
Kalau ada yang baca entry icum sebelum ini
ada icum cerita pakej-pakej bridal yang ada
punya pikir sana pikir sini
icum ambil pakej dari CKIN Anggun Collections
butik ni ada kat Temerloh
very recommended butik

Sape2 yang lupa entry icum yang dulu
klik sini haa  PAKej Pakej

Icum ambil pakej yang kedua..memang puas hati sangat
pelamin paling puas hati...sayang rasa nak tanggal
mekup puas hati...baju puas hati
berbaloi-baloi bayar dengan harga
ni pelamin icum kawen hari tu
gembira sangatttt :) :) :)
Daripada gambar memang sama yang real nya















Icum suka pelamin ni sebab dia ada tempat untuk nikah sekali
macam 2in1 la...xyah nak pikir2 nak DIY pelamin nikah kan
pelamin ni memang penuh bunga2 la
suka suka suka sangattt
baju nikah icum warna oren...DIY sendiri taw semua2 tu
hehe
nanti icum cerita ye

Bye

5 comments:

uncle gedek said...

tetiba unlce teringin naik pelamin la pulak....

naik je tau... hehe

ann said...

Salam icumm..
Sy org Temerloh..
And tgh cari2 pakej untuk wedding dis year.. Hehe..
So actually awak pilih pakej dari siapa eh?

icumm said...

Ann...sorry late reply
sy pilih pakej dariCkin Anggun Collection
Very Recommended..pelamin cantik dgn harga affordable
Baju Pon lawa...
boleh tgk kat fb dia
:)

ira said...

nak tny la..sng x awk berurusan dgn ckin anggun collection?dr segi awk booking smpi hari mjlis..call msg semua la..hehe..:)

icumm said...

Salam ira...bg sy mudah brurusan dgn ckin anggun
Call je bila nk dtg butik...nk testing baju...plih pelamin

Klau butik bukak boleh trus dtg...
Time mjlis pon sng...tkg mekup dtg on time...cuma lupa nma akak tu sape...

Boleh tgk pages fb bridal ni
Ckin anggun collections